Últimas noticias Hemeroteca
PARLAMENTO DE ANDALUCÍA PARLAMENTO DE ANDALUCÍA Toma de posesión de Juan Manuel Moreno, presidente electo de Andalucía

Cates per l'amiant de la carretera Barcelona, fins dijous

Fins dijous faran les cates a l'asfalt del carretera de Barcelona de Girona per saber com treure l'amiant. Això tindrà efectes al trànsit

Una imatge d'arxiu de la carretera de Barcelona. /

Fins dijous faran les cates a l'asfalt del carretera de Barcelona de Girona per saber com treure l'amiant. Això tindrà efectes al trànsit. Només ho faran entre les set de la tarda i les onze de la nit per no afectar el trànsit en hora punta a la carretera Barcelona. Els treballs inclouen també la ronda Ferran Puig i la plaça Marquès de Camps.

Fins al dijous, aniran tallant alguns trams del carrer, però deixaran un carril lliure per no tallar tot el carrer de cop. El que faran serà treure mostres per saber els punts exactes on hi ha presència d'aquest producte tòxic, en quina quantitat i quin és el mètode més fiable per retirar-lo.

Fa deu anys l'Ajuntaent de Girona va confirmar que sota la carretera de Barcelona hi havia amiant, va optar per no aixecar més l'asfalt per reduir els riscos ja que les partícules d'aquest material que poden quedar suspeses a l'aire són cancerígenes.

Cada cop que l'asfalt s'ha deteriorat, hi han posat una capa a sobre. Hi ha punts però, on la carretera està molt més elevada que la vorera, amb el risc que això comporta sobretot per als vianants.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?