Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 21 de Octubre de 2019

Otras localidades

Salut a Menorca. ALCER (21/10/2019)

Sónia Marqués entrevista a la presidenta de ALCER a Menorca

Los pacientes de diálisis están sometidos a sesiones de renovación de su riego sanguíneo porque los riñones no les funcionan bien / ()

Sònia Marquéses periodista i s'ha especialitzat en temes relatius a la salut. Tot un món hi ha al darrera d'aquesta especialització i son temes que sempre ens interessen. Per això, s'entrevista amb professionals mèdics o assistencials, pacients, associacions, experts, autors de treballs de diverses matèries,... i tot per compartir-ho en aquest podcast amb tu

Sonia Marquès entrevista a Juana Dolores Ametller, presidenta d'Alcer, associació de Menorca que lluita per millorar la vida de les persones afectades per malalties de ronyó, per presentar el concert solidari, i sota el lema "Fest-te donant, dóna vida". El concert es farà dissabte dia 26 a la Sala multifuncional de Ciutadella, a les 20,30 h, amb l'actuació de diferentes artistes destacats. Juana Dolores (Loli) Ametller, persona que viu amb un trasplant de ronyó i molt activa des de fa anys en la tasca de divulgació i conscienciació, ens explica la seva experiència en primera persona i què es conviure amb aquesta malaltia crònica.

Recupera al Podcast Play Cadena SER de Radio Menorca altres espais com aquest quan i on vulguis.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?