Sociedad

Marta Felip per estona?

Entrevistem a Agnès Lladó, portaveu d'ERC a Figueres

Agnès Lladó / Cedida

Figueres

Era un ple extraordinari i urgent i per tant necessitava que la majoria de regidors ho aprovessin. El ple tan sols va durar uns minuts, els que va trigar la secretària de l'Ajuntament a explicar que no hi havia acord... i que sorprenia la mateixa Marta Felip.

L'equip de govern està en minoria, amb cinc dels 21 regidors del cosistori. Esquerra, el PSC, CUP i Compromís han votat en contra la urgència del ple. El PP i Ciutadans s'hi van abstenir. Els grups de l'oposició acusen Marta Felip d'ajornar la decisió 5 mesos per vendre el candidat del PDeCAT a les eleccions de 2019, Jordi Masquef, com el nou alcalde. Haurà de ser el ple ordinari d'aquest dijous el que haurà de servir definitivament perquè Felip plegui.

El canvi es va anunciar fa mig anys després de ser nomenada secretària d'Empresa del govern de Quim Torra. Llavors va dir que deixaria de ser alcaldessa però encara segueix ocupant el càrrec.

Agnès Lladó, portaveu d'ERC a Figueres

10:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000169820/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00