Sociedad

14 de novembre: el dia de plegarà Marta Felip

El relleu estava enrocat arran del bloqueig de l'oposició

L'alcaldessa, Marta Felip, moments abans que l'oposició tombés la seva renúncia aquest dilluns / Gemma Tubert ACN

Figueres

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, ha convocat els plens de renúncia a l'alcaldia i d'investidura per dimecres que ve. La decisió s'ha anunciat aquest matí després de diversos dies amb el relleu enrocat arran del bloqueig de l'oposició. El de renúncia es farà a les set de la tarda i la segona, a les vuit.

Felip va comunicar la seva renúncia el 31 d'octubre. Des d'aleshores començava a córrer el rellotge i l'alcaldessa tenia fins a quinze dies per formalitzar la decisió en un ple. El termini expira el dijous 15 de novembre. La sessió s'havia de celebrar dilluns però la oposició va tombar la urgència i no es va poder fer efectiva. Un cop es doni compte de la seva renúncia, s'haurà d'escollir el nou alcalde.

La previsió és que sigui el candidat del PDeCAT i número 4 de la llista, Jordi Masquef, però l'oposició va admetre a principis de setmana que estava treballant per consensuar un alcalde alternatiu. Després de diversos dies d'incògnites, Marta Felip ha anunciat aquest divendres que convoca els plens de renúncia a l'alcaldia i de relleu per dimecres vinent.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00