Sociedad
MUSICALS

L'home dels musicals

Amb 18 anys Josep Ferré va anar a Barcelona a estudiar música i de tant en tant passa per Reus a saludar a la família. Aprofitem un d'aquests dies per conèixer d'aprop al director musical del musical West Side Story de Madrid i també del Rey León el 2017/18, entre molts altres projectes.

Josep Ferré / Jordi Cartañá

Entrevista Josep Ferré (19/11/2018)

25:58

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000129761/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

Josep Ferré és d’aquelles persones que es mouen en l’ombra, darrera dels escenaris, dels cantants i els ballarins però que fa una feina crucial com a director-responsable musical de muntatges com “Sister Act”, “El Rey Leon” o des d’aquest setembre “West Side Story”.

Arriba als musicals com a pianista d’assajos i poc a poc s’ha anat fent un lloc i s’ha guanyat la confiança de les productores que li han acabat confiant els llocs de més decisió i responsabilitat.

És un home avesat als musicals de gran format però també un enamorat de les propostes més menudes com és el Cas de “El conillet Blanc” de l’Espìral Màgica amb Georgina Cort. Un espectacle infantil de petit format que aviat tornarà a passar per les nostres terres. Amb Cort, ara estan immersos en l’adaptació d’un conte infantil del qual n’han fer un Verkami que podeu veure en el següent enllaç

https://www.verkami.com/projects/21350-taller-de-corazones-un-musical-inesperado

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00