Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 17 de Agosto de 2019

Otras localidades

L'home dels musicals

Amb 18 anys Josep Ferré va anar a Barcelona a estudiar música i de tant en tant passa per Reus a saludar a la família. Aprofitem un d'aquests dies per conèixer d'aprop al director musical del musical West Side Story de Madrid i també del Rey León el 2017/18, entre molts altres projectes.

Josep Ferré /

 

Josep Ferré és d’aquelles persones que es mouen en l’ombra, darrera dels escenaris, dels cantants i els ballarins però que fa una feina crucial com a director-responsable musical de muntatges com “Sister Act”, “El Rey Leon” o des d’aquest setembre “West Side Story”.

Arriba als musicals com a pianista d’assajos i poc a poc s’ha anat fent un lloc i s’ha guanyat la confiança de les productores que li han acabat confiant els llocs de més decisió i responsabilitat.

És un home avesat als musicals de gran format però també un enamorat de les propostes més menudes com és el Cas de “El conillet Blanc” de l’Espìral Màgica amb Georgina Cort. Un espectacle infantil de petit format que aviat tornarà a passar per les nostres terres. Amb Cort, ara estan immersos en l’adaptació d’un conte infantil del qual n’han fer un Verkami que podeu veure en el següent enllaç

https://www.verkami.com/projects/21350-taller-de-corazones-un-musical-inesperado

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?