Última hora

FRANCIA Detenido el hombre que amenazaba con inmolarse en el consulado de Irán en París

Sociedad

Rosó Buch: "jo també em vaig fer fotos amb la Núria i la Laia quan era petita"

La jugadora de l'Spar City Lift Uni Girona, Rosó Buch, repassa en aquesta entrevista el moment de l'equip, les aspiracions, la seva trajectòria i la relació amb els aficionats més joves.

Rosó Buch, jugadora de l'Uni Girona

Girona

L'escorta de l'Uni Girona, Rosó Buch, creu que el nivell individual de la plantilla d'aquest any és el més alt que ella recorda i que només els falta "fer més equip" per convertir-se en un "rival difícil per tothom". Creu que la lliga és més forta que mai però que l'Uni hi té "molt a dir".

També repassa el contratemps que ha suposat la lesió de Bea Sánchez, el paper de dues jugadores com Murphy, de qui diu que "fa punts quasi sense voler" o Keisha Hampton i reconeix que, tot i que mai ha estat una base pura, ha tingut bones mestres (Noe Jordana, Nuria Martínez, Laia Palau o Maria Asurmendi) i que, en moments puntuals, pot ajudar en aquesta posició.

Admet que és una jugadora "més madura" que quan va arribar i també explica que no l'incomoda que els aficionats més joves baixin a la pista a demanar-li fotos o que la interpel·lin per xarxes socials. Sempre que pot respón perquè, com ella recorda: "quan era petita jo era coll ells. Jo també tinc una foto amb la Núria Martínez i la Laia Palau".

El paper dels pares, el treball fora de temporada i la seva carrera universitària son altres aspectes que surten en aquesta entrevista.

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos...