Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 15 de Noviembre de 2019

Otras localidades

El Llamp i Santa Coloma allotjaran provisionalment els nadons de la guarderia dels Serradells

El comú no obtindrà fins demà la valoració dels danys ocasionats pel greu incendi d'aquest dijous al centre

Els equips d'extinció controlant el foc dels Serradells /

El Llamp i la Guarderia de Santa Coloma allotjaran provisionalment els 35 infants de l'escola bressol dels Serradells que ha quedat afectada pel greu incendi que avui ja arrassat bona part del centre esportiu.

Tot i que en principi l'escola bressol no ha quedat malmesa per les flames, fins que no es pugui assegurar el retorn dels infants s'utilitzaran instal·lacions alternatives de manera provisional.

Així ho ha destacat la cònsol major, Conxita Marsol, en declaracions a la SER.

El comú encara no ha valorat els danys del greu incendi que s'ha declarat aquest matí, sobre les 9h, al centre esportiu fins que els bombers no assegurin l'entrada del personal a l'interior.

El descomunal foc ha calcinat pràcticament tota la zona aquàtica, recentment remodelada però la valoració exacta dels danys haurà d'esperar almenys fins demà.

La cònsol major ha volgut felicitar els empleats del comú per la ràpida intervenció en l'evacuació de l'edifici i ha ressaltat que els plans han funcionat.

Se'n fan dos a l'any i segons Marsol avui ha quedat demostrat que són efectius.

També ha indicat que els Serradells és un centre molt gran i amb moltes sortides cosa que també ha facilitat que l'evacuació fos ràpida sense que ningú hi prengués mal.

Sobre el retorn dels usuaris a les instal·lacions, que consta amb més de 3.000 abonats, la cònsol ha indicat que haurà d'esperar tot i que creu que hi ha una part poc afectada del recinte que podrà reobrir aviat, a l'espera, això sí, de la valoració que sobre l'estructura facin els experts.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?