Últimas noticias Hemeroteca

Puja la construcció a Girona

Els aparelladors preveuen que, a les comarques de Girona, aquest 2018 es tanqui amb un augment de la construcció d'habitatges superior al 10%

Foto d'arxiu d'unes obres a Girona / ()

Aquest 2018 es tancarà amb un augment de la construcció d'habitatges superior al 10 per cent a les comarques de Girona. Fins a l'agost d'aquest any, s'havien construït 240 cases i 68 blocs de pisos.

Són les últimes dades disponibles, que diuen que s'han construït 240 cases unifamiliars a la demarcació, quan en tot l'any passat se'n van construir 332. A més, a meitat d'any, s'havien concedit 315 visats... això vol dir, projectes per fer cases. No significa que s'acabin materialitzant, però -segons intueixen els aparelladors- aquest any acabarà amb un 11% més d'habitatges construïts.

El president del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona, Miquel Vendrell, parla de recuperació del sector.

La construcció de pisos va per sota del ritme que porten les cases però -segons Miquel Vendrell- això es deu a que no comptabilitzen les promotores de fora de les comarques de Girona.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?