Sociedad
CORPORACIONS LOCALS

El comú d'Ordino engega un pla per millorar la comunicació interna

El conseller d'Administració, Xavier Herver, ha comentat que aquesta formació repercutirà en el servei als ciutadans

La cap de Gestió de Desenvolupament Humà, Patrícia Fàbrega, i el conseller d'Administració, Comunicació i Comerç, Xavier Herver, durant la roda de premsa. / M.M. ANA

Ordino

El comú d'Ordino posa en marxa un pla formatiu per millorar la comunicació interna i transversal entre els departaments de la corporació i potenciar les capacitats de lideratge dels caps.

El conseller d'Administració, Comunicació i Comerç, Xavier Herver, ha comentat que aquesta formació "repercutirà de forma directa al servei que donen tots els departaments i de forma indirecta amb el tracte amb el ciutadà de la parròquia".

Aquest nou pla, que s'allargarà fins al juliol de l'any que ve, està dividit en tres fases. La primera consta d'una enquesta de satisfacció que es passarà a tots els treballadors comunals. La segona, es farà una formació de lideratge adreçada als caps de departament. Finalment, la tercera fase promourà l'eficiència, la comunicació i el reconeixement dels professionals del comú, on els caps de departament faran propostes de millores.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00