Sociedad
PARLAMENT

Els grups en minoria al Consell denuncien pressions en la recta final de la legislatura

PS i Unió Laurediana+ILM s'han sumat a les crítiques del grup liberal sobre les dificultats que es troben a l'hora de treballar els projectes de llei a les diferents comissions legislatives

Hora Andorra (04/12/2018)

Hora Andorra (04/12/2018)

50:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_andorra_horaandorra_20181204_130000_135000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Andorra la Vella

L'oposició denuncia tensions i pressions en el treball en les comissions durant el darrer període de sessions.

PS i Unió Laurediana+Independents de la Massana s'han sumat a les crítiques que ahir va fer públiques el grup liberal sobre les dificultats que es troben a l'hora de treballar els projectes de llei en les respectives comissions legislatives.

La consellera general del PS, Rosa Gili, ha explicat a l'Hora Andorra que el que s'està vivint aquesta tardor no ho havia vist mai des que està al Consell General. Diu que des del sector demòcrata se'ls està posant molta pressa per tal d'aprovar les lleis que estan a tràmit sense gairebé temps per analitzar-les i demanar els assessoraments corresponents. En aquest sentit, considera que el que s'està fent és "destrossar la democràcia".

De la seva banda, el conseller general d'UL+Independents de la Massana, Joan Carles Camp, ha recordat que el treball que es fa en les comissions ha de ser efectiu i per això, és necessita un temps de reflexió. Recorda que en molts casos per voler anar ràpid s'han hagut de modificar lleis perquè contenien errors.

Pel que fa a la revocació del vot ponderat demanat pels Liberals, Camp diu que és complicat ja que s'haurien de reestructurar les comissions, però a la vegada creu que seria positiu perquè "hi hauria consellers generals que s'adonarien del volum de feina i de com es treballa en cada comissió".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00