Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 20 de Octubre de 2019

Otras localidades

La falta d'aigua com a pegament

Analitzem amb els regants les retallades del transvasament Tajo-Segura i de la mà dels cellerers de Celler de Roure descobrim de nou que el futur està en el passat, en una entrevista que poden veure ací

José Antonio Andújar, president de la Federació de Regants de la Comunitat Valenciana, afirma que la ministra Ribera ha intentat, amb la retallada del transvasament al novembre passat, fer una prova per a veure fins a on podia arribar, i s'ha trobat amb què ha aconseguit unir el que semblava que mai s'uniria: populars, Compromís i PSPV de la mà s'han oposat frontalment a la mesura que la Generalitat ha portat als tribunals.

Andújar lamenta el silenci de la ministra. Ha demanat per carta en diverses ocasions mantindre una trobada amb ella per a posar-la al tant de la realitat dels regants valencians però a aquestes hores encara no ha rebut, si més no, un justificant de recepció.

Així mateix, recorda que amb les dades a 1 de desembre de les reserves a Entrepeñas i Buendía, els embasaments en la capçalera del Tajo, la ministra prevaricaria si no autoritzara aquest mes la màxima quantitat a transvasar, 38 hectòmetres cúbics.

El futur està en el passat

De la mà de Celler de Roure, bodeguers de Moixent, coneixem com productors de vi de tota la vida tornen als orígens, a les varietats autòctones, a les jarres de fang, i abandonen un esquema de producció imitat del francès que res té a veure amb la nostra realitat.

Paco i Pablo Calatayud, pare i fill, s'entrevisten entre si en un experiment de la Llavor que demostra que els periodistes som prescindibles quan les històries poden explicar-les els seus protagonistes i ho fan tan bé com ells.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?