Sociedad
CONSELL GENERAL

El centre de menors obrirà l'any vinent

El titular d'Afers Socials assegura que està pràcticament enllestit el projecte educatiu i falta acabar les obres de rehabilitació de l'antiga residència Solà d'Enclar

L'antiga residència Solà d'Enclar acollirà el CREI / Arxiu ANA

Andorra la Vella

El Centre de rehabilitació intensiva per infants i adolescents amb problemes de conducta i addiccions, el CREI, hauria d'entrar en funcionament l'any vinent. Així ho ha assegurat el ministre d'Afers Socials, Xavier Espot.

Espot ha admés que es va equivocar quan va afirmar que l'obertura del centre es faria a finals d'aquest any i ha atribuit el retràs a un problema pressupostari. El que sí està pràcticament enllestit, ha dit, és el projecte terapèutic i educatiu per als nens i nenes amb problemes conductuals o d'addicció.

De la seva banda, el conseller general del PS, Pere López, ha lamentat que el centre s'hagi pogut posar en marxa abans, tot assenyalant que és una necessitat al país. Ha manifestat alguns dubtes, a més, sobre la ubicació escollida, l'antiga residència del Solà d'Enclar, una zona urbana i propera a espais amb despreniments de rocs.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00