Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 17 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Convertir el país en un paradís pels Developers

L'empresa que assessora la CEA en el projecte de la marca Andorra aposta pels emprenedors lligats a les noves tecnologies

El president de la CEA, Gerard Cadena, en la presentació del projecte de la Marca Andorra. /

L'empresa que assessora la CEA en el projecte de creació de la marca Andorra recomana convertir el país en un paradís pels Developers, que serien els emprenedors amb noves iniciatives empresarials molt lligades a les noves tecnologies.

Un dels portaveus de la CEA, Pere Augé, assegura que el país no té la capacitat d'atraure grans empreses però sí petits emprenedors amb iniciatives amb potencial. És per aquest motiu que els han proposat de crear un nou índex de països amb les millors condicions per atreure aquest tipus d'inversors.

La idea consisteix doncs a promocionar la marca Andorra allà on més interessa i no de manera indiscriminada.

D'altra banda i pensant en el turisme, la recomanació ha estat fixar-se amb el model suís on han introduït el concepte de resident temporal. Augé explica en què consisteix:

Aquest tipus de turisme hauria de servir també de reclam per fidelitzar visitants però també per atreure possible inversors.

Les previsions de la CEA és que just abans de la celebració de la Copa del Món d'esquí i aprofitant la presència de la premsa internacional, es pugui presentar el projecte complet de la marca Andorra amb els objectius però també amb la nova imatge.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?