Sociedad

Un altre Cap Nen de rècord

Amb una recaptació espectacular, només superada per la del 50è aniversari, aquesta edició de la radio marató amb més història ha arribat als 38.485 euros

CADENA SER

Mai a la història del programa s’havia recaptat tants diners a la subhasta i aquestes 38.485 euros han fet que més de 10.100 nens rebin joguines aquesta jornada de Reis.

Un clàssic del programa, la portada de Mortadelo y Filemón del gran Francisco Ibáñez, ha estat l’objecte que ha recaptat més diners en aquesta 52ena edició. 3.200 euros.

Després han vingut les botes de Leo Messi i el disc d’Alfred, amb 1.800 euros, i les botes del jugador de l’Espanyol, Borja Iglesias, amb 1.600.

I també hi ha hagut tres objectes que s’han adjudicat per un miler d’euros: els dos quadres de Manolo García i el cavallet d’Isabella Rossellini.

Pel programa han passat polítics com Ada Colau, Roger Torrent, Inés Arrimadas o Ernest Maragall. Hem tingut actuacions musicals com la de Joan Dausà, Roger Argemí (amb la cançó del Cap Nen d’enguany) Monica Green o Broadway a Capella. I figures de la comunicació tan destacades con Jordi Basté, Manel Fuentes, Queco Novell, Elisenda Roca o Jaume Figueres, a més de les principals veus de Ràdio Barcelona. Ens ha visitat Joan Gràcia del Tricicle i hem parlat amb el cantant Alfred, d’OT.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00