Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 14 de Octubre de 2019

Otras localidades

Entre tots hem fet màgia

El programa solidari de Ràdio Reus, "La Màgia de la Ràdio", conduït per Jordi Cartañá va aconseguir 237 joguines pels infants de Reus que més ho necessitaven la nit de reis. Una xifra que no para de créixer perquè continuen arribant joguines als estudis de l'emissora

Era prop d'un quart de deu de la nit quan Mònica Cid, directora de Ràdio Reus, va obrir el sobre que contenia la xifra exacta de joguines que s'havien recollit fins a aquella hora gràcies a la resposta de la gent a la crida que Ràdio Reus va fer a través del programa "La Màgia de la Ràdio". "237 Joguines!" va exclamar Cid i tota la platea i les persones aplegades a l'escenari van aplaudir emocionats.

Així culminava una campanya que arrencava a principis de desembre i que es va fer sentir a través de les emissores del grup Prisa a la demarcació i a través de les xarxes socials durant tot el desembre i, especialment durant les festes de Nadal.

Trenta dos vídeos, amb trenta dos personatges de dins i fora Reus, que ens convidaven a portar joguines, al Teatre Bràvium el divendres 4 de gener al vespre, han sigut la banda sonora d'aquestes festes a les nostres xarxes.

El Programa va arrencar amb un conte curt per donar pas als protagonistes musicals de la vetllada: els reusencs "Doble Rombo". Banda emergent fitxats per Warner i a la que li espera un 2019 molt prometedor. El grup barceloní, "Los Elefantes", van apadrinar l'acte amb dues cançons i també demostrant la seva sensibilitat per la causa que havia reunit més dos-centes persones a platea.

El President de Creu Roja Reus, Josep Segura, la psicòloga clínica Maria Bru, la voluntària de Creu Roja Soukine Lamri, el portaveu de Creu Roja Tarragona Eloi Tost, el Mago Juan, les xiquetes i els xiquets del Lleó Petit de Reus, el tortell de reis de Pastisseria Huguet... Són alguns dels altres protagonistes que van desfilar per l'escenari del "Teatre Bravium" que també va comptar amb la presència de tres patges reials i l'aparició estel·lar del nano d'en "Jorbor" Jordi Boronat que ens deixava el maig de l'any passat.

La fita que s'havia marcat era de 100 joguines però la màgia va sorgir i es va arribar a les 237 joguines i a data d'avui continuen arribant joguines al Carrer Ample 44 de Reus.

Si no hi ha res de nou, l'any que ve procurem fer màgia altre cop.

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?