Sociedad
POLÍTICA

Pellicer, Llauradó i Rubio surten amb avantatge

Un sondeig al que ha tingut accés RÀDIO REUS situa el PDECAT com l'única formació que aprova i deixa el PP com el menys valorat pels reusencs.

Saló de Plens de l'Ajuntament de Reus / cedida

Enquesta: "Pellicer, Llauradó i Rubio surten amb avantatge" (07/01/2019)

01:32

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000131016/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

L'enquesta mostra que el partit de l'alcalde Pellicer és més ben valorat a mesura que augmenta la franja d'edat, mentre que amb ESQUERRA REPUBLICANA, el segon a la classificació, passa exactament el contrari i és el jovent qui més el valora. ARA REUS treu un QUATRE I MIG i se sitúa tercer, i té el gruix d'electors entre els 45 i els 64 anys.

A la part baixa hi trobem el PP, que treu un 2,6 i Ciutadans, amb un 3,1. La CUP i el PSC gairebé empaten, amb un 4 i un 4,1 respectivament.

És una enquesta feta a 1.000 reusencs distribuïts proporcionalment per barris i franjes d'edat. Recordem que a les eleccions al Parlament es publiquen enquestes amb mostres inferiors i, per tant, aquesta podria aproximar-se força a l'estat d'opinió actual. I què més diu? doncs que les àrees de govern de les que la ciutadania està més satisfeta són VIA PÚBLICA i CULTURA. Tanmateix, en totes les àrees de gestió la majoria pensa que estan igual que fa quatre anys, i les que més preocupen, per aquest ordre, són PROMOCIÓ ECONÒMICA i SEGURETAT CIUTADANA.

I pel que fa als candidats, la valoració coincideix amb la dels partits. Carles Pellicer aprova sobradament amb un 5,5, seguit de la republicana Noemí Llauradó que no arriba al 5 per una dècima i per Dani Rubio, el fins ara número dos d'ARA Reus i que substituirà com a cap de llista el regidor d'Esports Jordi Cervera. Segueixen la classificació el socialista Andreu Martín amb un 4,3 i la cupaire Marta Llorens, amb un 4,2. Tanquen la classificació Juan Carlos Sánchez, de CIUTADANS, que treu un 3,5 i el popular Sebastià Domènech, amb un 3,1.

El treball de camp d'aquest sondeig va fer-se durant el mes de novembre.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00