Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 14 de Octubre de 2019

Otras localidades

Del Camp de Tarragona a Abbey Road

El productor i DJ tarragoní Marc C. Griso ens presenta un EP amb 4 cançons masteritzades a la mítica "catedral" de la música anglesa i internacional. Compta també amb les col·laboracions del guitarrista David Palau o el vocalista Chipper conegut per OT.

 

Marc C. Griso ens presenta una proposta de música electrònica que no és la que escoltarem a les pistes de ball tot i que el track 4 “Perfect Time” hi encaixaria perfectament. El seu plantejament s’acosta al Chill Out per la velocitat dels tempos però sobretot per les textures sonores i melòdiques de cada cançó.

Amb la guitarra del gran David Palau (Serrat o Alejandro Sanz) i les veus de Chipper (OT 2008), la emergent Alba Robles o Nacho Romero, Griso ens endinsa en un univers de melodies en les que ens acosta a les seves emocions més íntimes.

Una proposta que no deixa indiferent i que a la qualitat compositiva i interpretativa s’hi afegeix el plus del mastering a Abbey Road Studios. Segons Griso, el pas per aquest estudis ha donat a la música la profunditat i la qualitat de les produccions internacionals que s’hi ha fet com ara Coldplay o Kyle Minogue.

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?