Sociedad
FIL DE CONVERSA

El barri de la Móra se'n va?

Els veïns de la Móra han començat a caminar per convertir-se en una Entitat Municipal Descentralitzada, farts de que l'ajuntament no els faci cas. En parlem amb el president dels veïns i amb un dels artífex de la Plataforma per la Municipalitat de La Canonja.

Santiago Gradillas i Francesc Garcia als estudis de SER Tarragona / Jordi Cartañá

Fil de Conversa "La Móra vol ser una EMD" (15/01/2019)

24:59

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000131316/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

Avui obrim fil de conversa amb el president de l’Associació de Veïns de la Móra de Tarragona, Francesc Garcia i Santiago Gradillas que va participar activament en la plataforma per la municipalitat de la Canonja. Són als nostre estudis perquè tot i ser casos diferents tenen punts d’inici de contacte. El sentiment d’abandó respecte l’ajuntament de Tarragona ha sigut el punt de partida d’un moviment que vol solucionar la desatenció de l’administració local envers serveis com poden ser la neteja o equipaments que es consideren necessaris des dels barris però que en canvi l’ajuntament no els veu amb els mateixos ulls.

Ambdós casos presenten una desavinença en els interessos que en el cas de la Canonja va acabar convertint-se amb un municipi independent respecte Tarragona. Els veïns de la Móra ja diuen que no volen marxar de Tarragona però que n’estan farts de la situació i que es volen autogestionar.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00