Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 22 de Octubre de 2019

Otras localidades

Umtiti: objectiu principi de febrer

El central francès calcula tornar a entrenar i, si pot ser tornar a jugar, dues setmanes abans de l'eliminatòria contra el Lió

Samuel Umtiti calcula tornar als terrenys de joc a principis de febrer, segons admet gent de l'entorn del jugador a SER Catalunya. El central francès té entre cella i cella l'eliminatòria de Champions contra l'Olimpique de Lió i espera tornar a la feina (i si pot ser, jugar algun minut) dues setmanes abans de l'eliminatòria contra el seu ex-equip.

"Espero comptar amb ell aviat", va assegurar Ernesto Valverde quan li van preguntar per l'estat de salut del jugador. Javier Miguel, al diari AS, ja va informar que Umtiti tenia el partit contra el Lió com a data fixada al calendari per tornar a jugar. Segons explica gent propera al futbolista a SER Catalunya, Umtiti espera tornar a entrenar i, si pot ser jugar, dues setmanes abans per agafar ritme i provar el seu genoll.

Fins al moment Umtiti continua treballant al gimnàs, fent musculació al genoll i seguint amb el tractament conservador que va arrencar a la clínica Aspetar de Doha però al cap d'Umtit,  la data fixada per tornar és a principis de febrer.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?