Sociedad
ENTREVISTA EXCLUSIVA

Ferran Adrià:"Tarragona té un discurs molt potent per explotar"

El millor cuiner del món, Ferran Adrià creu que el Camp de Tarragona té unes arrels històriques i uns productes autòctons prou autèntics, originals i de qualitat que poden convertir el Camp de Tarragona en una gran potència culinària.

Declaracions que ha fet al "Soroll Camp de Tarragona" després de participar en el programa "Conduce como piensas" amb Toni Garrido.

Ferran Adrià durant la seva xerrada al "Conduce como piensas" amb Toni Garrido / Jordi Cartañá

Entrevista a Ferran Adrià (18/01/2019)

02:51

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000056761/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

Ferran Adrià ha apuntat que el camp de Tarragona té una potència culinària que encara ha d’explotar. Així ho ha dit en declaracions al programa" Soroll Camp de Tarragona" de Cadena SER Tarragona-Ràdio Reu  després de la xerrada que ha ofert aquest dijous al vespres a l’antiga audiència de Tarragona. El millor cuiner del món ha brillat amb llum pròpia al programa conduit per Toni Garrido “Conduce Como piensas” de Toyota Hibrid i la Cadena SER.

Acabat l’acte, Ferran Adrià, en una entrevista exclusiva, ha apuntat als nostres micròfons que el passat més remot de Tarragona és un dels punt forts a partir dels quals la cuina de casa nostra pot construir tot un discurs.

I, entrant tal detall, si bé reconeix que el calçot és l’únic producte genuí de casa nostra, considera que el romesco és el producte que té molt a dir.

Són declaracions d’una entrevista que podreu escoltar avui al migdia a dos quarts de dues al Soroll Camp de Tarragona.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00