Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 20 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Espot assegura que seran presents a totes les parròquies en solitari

Nega que s'hagin promès càrrecs a ningú a canvi de suport al projecte demòcrata

Demòcrates per Andorra té previst presentar-se en solitari a totes les parròquies i el candidat a cap de llista, Xavier Espot, diu que no s'han ofert càrrecs a ningú a canvi de formar part del projecte.

Queden menys de quatre mesos per les eleccions generals i DA continua el treball de confecció de les candidatures tant nacional com territorials.

En declaracions a l'Hora Andorra, Espot ha dit que "el més normal es ens presentem sols perquè som l'única formació amb comitès a les set parròquies". Afirma que ha mantingut converses tant amb Josep Pintat com amb Ciutadans Compromesos per explorar vies de col·laboració i trobar punts programàtics. En el cas de la Massana estan a expenses del que acabi fent la formació parroquial per acabar de prendre una decisió final. En qualsevol cas ha volgut deixar clar que mai s'han promès càrrecs polítics ni d'ambaixador perquè membres que estan en d'altres formacions donin suport als demòcrates.

D'altra banda, ha asenyalat que no si sap si el Govern hagués aprovat el paquet de mesures urgents en el cas que no s'hagués produït la manifestació del passat 17 de desembre. Insisteix que es tracta de l'evolució lògica de les polítiques que han fet en els darrers anys.

Finalment sobre la candidatura d'Andorra Sobirana encapçalada per Eusebi Nomen, ha dit que "quan més opcions hi hagin serà més positiu per al ciutadà".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?