Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 22 de Octubre de 2019

Otras localidades

Riqui Puig: "No cal córrer, treballaré perquè segueixin arribant les oportunitats de Valverde"

El jugador del FC Barcelona explica al 'Què t'hi jugues!' com està vivint aquests mesos a cavall entre el primer equip del Barça i el filial

El jugador del FC Barcelona, Riqui Puig ha valorat als micròfons del 'Què t'hi jugues!' com està vivint aquests mesos en els que compagina el dia a dia entre el primer equip i el filial: "Estic molt content, puc entrenar cada dia amb el primer equip i estar amb el meu equip els 'findes'. Els meus companys m'estan ajudant molt".

Riqui no té pressa per aconseguir consolidar-se al primer equip blaugrana: "Tot és un procés, no cal córrer. He d'aprofitar les oportunitats que em doni Valverde. I si no arriben, seguiré treballant perquè arribin". Així mateix, ha reconegut que ara pensa en poder fer una bona temporada amb el Barça B: "L'objectiu és intentar pujar l'equip a 2a. Si Valverde em dona alguna oportunitat, serà benvinguda. I si no, seguirem treballant l'any vinent per aconseguir-la".

El de Matadapera també ha confessat que treballar de prop amb Leo Messi és un dels grans al·licients d'aquesta experiència: "Messi és millor als entrenaments que als partits. Cada dia ens demostra la seva qualitat i la seva ambició. Gaudeixo d'ell a cada sessió, és impressionant".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?