Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 20 de Octubre de 2019

Otras localidades

Com aturar la violència masclista?

Avui hem volgut fer un desplegament de reflexions sobre com i de quina manera podem deturar com a societat i individus la violència masclista. Tot això després de repassar la última hora del cas de la jove assassinada a Reus i de recollir el manifest que s'ha llegit avui al migdia a la plaça Mercadal.

Imatge de la manifestació de repulsa per l'assassinat de la jove a Reus /

 

El cas de la jove de 17 anys assassinada presumptament a mans de la seva parella, un jove de 19 anys, ens planteja, una vegada més, la feinada que encara hem de fet tots plegats per eradicar la xacra de la violència masclista.

Avui hem volgut copsar l'ambient que s'ha viscut a la plaça Mercadal de Reus on companys de classe, amigues i amics, professores i professors de la jove han llegit un manifest de repulsa. Amb Oriol Aymí hem fet minut i resultat de tota la informació del cas.

Hem conversat amb el sergent, Marc Bayón, de la oficina d’atenció al ciutadà dels Mossos d’Esquadra, per recordar els mecanismes, atenció i seguiment que es fa a les dones que fan cap a comissaria i denuncien maltractaments.

 Lídia Bargas de l’Institut Català de les dones a Tarragona ha demanat més mitjans, més recursos i més sensibilització. I la Marjorie del col.lectiu feminista Fridas ha demanat més educació i sensibilització a les escoles.

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?