Sociedad
INCIDÈNCIES

Un allau a la zona de l'Estanyó causa tres ferits

El temporal de vent i neu també tanca l'accés a França i al'hora provoca retencions quiomètriques a la sortida en direcció Espanya

Pic de l'Estanyó / Arxiu

Andorra la Vella

Un allau a la zona de l'Estanyó arrossega tres persones que resulten ferides amb contusions de diversa consideració. Aquesta ha estat una de les múltiples conseqüències del temporal de vent i neu del cap de setmana.

Les rafagues de vent en altitud han arribat als 150 quilòmetres/hora. El risc d'allau ahir se situava en 3 sobre 5 tot i així es va desencadenar un allau a l'estany de l'Estanyó que va arrossegar tres persones. Les tres van resultar ferides lleus i van ser traslladades a l'hospital, una amb helicopter.

El temporal també va obligar a tancar l'accés a França i això va provocar que tots els turistes de cap de setmana haguessin de sortir per la frontera amb Espanya, provocant un col·lapse a la carretera amb més de 8 KM de retencions, el que es tredueix en més de dues hores de cua per abandonar el país des del matí i fins ben entrada la nit. Des de Mobilitat es cal·lcula que durant el cap de setmana haurien entrat al país prop de 33.000 vehicles.

A hores d'ara continua tancat l'accés a França, i es necessiten equipaments especials per circular a la carretera general 2 a partir del Tarter i a la general 3 a partir del Serrat.

El risc d'allaus es manté en 3 sobre 5, i ahir a la tarda es van fer diversos tirs a la zona d'Arcalís per purgar les congestes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00