Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 19 de Octubre de 2019

Otras localidades

Una cantant reusenca triomfa als Estats Units

La música i cantautora Lau Noah, aquest dilluns 11 de febrer cantarà al Tiny Desk, un programa multi plataforma de la ràdio nacional pública nord-americana en la que hi han participat Adele, CatPower, John Legend o H.E.R.

 

Lau Noah és la primera cantant catalana en aparèixer al Tiny Desk. Un programa de difusió multi plataforma que és un gran aparador, dins i fora dels Estats Units, per als músics consolidats o, en aquest cas, per als musics emergents.

Avui al Sorolll Camp de Tarragona reproduirem fragments de la conversa que teníem amb ella aquest dijous a primera hora de la tarda nostra, primera hora el matí a Nova York. Ja fa cinc anys que Noah va decidir fer les maletes i provar sort en una ciutat en la que poc a poc s'ha anat fent un lloc amb el seu estil intimista i commovedor.

Noah arriba al Tiny Desk després de talonejar al guanyador de l'any passat quan feia ruta pels diferents estats americans en els que arriba les emissions de la NPR, la ràdio nacional dels Estats Units. En aquell concert el responsable del programa Bob Boilen es va enamorar de la veu de la Lau i li va proposar que fos directament la protagonista del concert.

Una cançó en català per tots els Estats Units

I així va ser, es va gravar el 16 de gener i fins llavors ha passat per un procés de mescla i edició d'imatge i d’àudio. El concert, que es difondrà de manera massiva via Youtube, durarà uns 15 minuts i en ser cançons curtes, Noah podrà interpretar unes 4 o 5. Una d'elles 'Adéu'. Per tant, en català. Parla del que costa acomiadar-se d'una relació i segurament estremirà a mig món, perquè més enllà de la radiodifusió a tot el país, el que converteix en un gran aparador aquesta proposta és la seva difusió via Youtube.

Tots pendents, doncs, d'aquest dilluns 11 de febrer en el que justament l'artista celebra el seu aniversari.

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?