Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 26 de Enero de 2020

Otras localidades

Arriba la Mobile Week

  • La tercera edició tindrà lloc a més de 60 espais a la ciutat de Barcelona i, per primera vegada, també es celebrarà a Girona, Lleida, Reus, Igualada i la Ribera d'Ebre
  • La iniciativa fusiona art, ciència i tecnologia per reflexionar sobre la relació personal i individualitzada del ciutadà amb la tecnologia

Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) presenta la Mobile Week 2019 que celebra la seva tercera edició a Barcelona i s’expandeix per Catalunya arribant a cinc noves localitzacions: Girona, Lleida, Reus, Igualada i la Ribera d’Ebre. Del 14 al 23 de febrer, i de forma paral·lela als sis territoris, l’art, la ciència i la tecnologia convergiran en un espai de reflexió entorn al desenvolupament tecnològic i digital. Després de l’èxit de les dues primeres edicions a Barcelona, la iniciativa torna a celebrar-se una setmana abans de MWC Barcelona amb una proposta que convida a la reflexió i a la mobilització ciutadana.

L’edició d’enguany, presenta una programació d’activitats obertes i gratuïtes sota el lema ‘La nostra senzilla relació amb la tecnologia’ i convida al ciutadà a reflexionar sobre la repercussió que té la tecnologia a la seva vida quotidiana. Artistes, científics, filòsofs, enginyers, emprenedors i professionals generaran aquest debat en un entorn de ciutat obert i totalment gratuït.

Barcelomna acollirà, per tercer any consecutiu, una programació completa amb més de 80 activitats pròpies i més de 50 d’entitats col·laboradores distribuïdes en més de 60 espais públics de la ciutat, amb la presència de més de 100 ponents i la participació activa de l'Ajuntament de Barcelona.

Amb la voluntat que l’impacte de MWC Barcelona arribi a tot el territori neix Mobile Week Catalunya. Impulsada conjuntament amb la Generalitat, quatre ciutats, Girona, Lleida, Igualada, Reus,  i a una comarca, la Ribera d’Ebre, se sumen al projecte amb la voluntat de estendre al conjunt de la ciutadania el debat sobre la revolució digital.

A la Ribera d’Ebre, les activitats duraran tota la setmana (del 18 al 24 de febrer), els gironins podran gaudir durant tres dies d’aquesta iniciativa (del 21 al 23 de febrer), mentre que a la resta de localitzacions se celebrarà una única jornada d’activitats. A Igualada tindrà lloc el divendres 22 de febrer i a Lleida i Reus el dimecres 20 de febrer.

En total, les 5 iniciatives noves tenen previst programar 25 conferències i taules rodones, 15 tallers i presentacions, 4 projeccions de cinema o documentals, 2 programes de ràdio, 3 exposicions i 5 activitats per al públic juvenil o familiar. A més a més, comptaran amb 110 ponents convidats que participaran a la iniciativa. Aquests tallers i conferències abordaran temes com la influència del mòbil i les tecnologies a la nostra vida quotidiana, les ciutats i els territoris digitals, els reptes de la mobilitat, el talent i la formació digital, o l’impacte i les oportunitats de la transformació digital en sectors com la salut o l’economia solidària, entre d’altres.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?