La LlavorLa Llavor
Gastro
La Llavor

L'agricultura ecològica es consolida

Escolta La Llavor tots els dissabtes, a partir de les 7.30h

La llavor (16/02/2019)

La llavor (16/02/2019)

29:58

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/004RD010000000362137/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Valencia

La Comunitat Valenciana ha portat a Nuremberg, a la principal fira del sector Bio Fach, producte fresc i producte processat.

I és que precisament és el sector industrial el que confirma que no estem davant d'una moda passatgera, que l'agricultura ecològica ha vingut per a quedar-se. En La Llavor, Maite Cháfer, la Directora General de Desenvolupament Rural i Política Agrària Comuna, donava xifres. A falta de les últimes, el creixement és imparable. En pocs anys s'ha duplicat la superfície certificada, és a dir, que compleix amb la normativa europea. Hui és el 10% del total. 120.000 hectàrees en mans de més de 3.000 operadors.

I paral·lelament al creixement de la superfície "verda" va el creixement de la indústria "verda". Més de 600 indústries certificades a falta, també, de les dades de 2018, demostren el que déiem al principi: no estem davant una moda. Estem davant d'una opció de present i de futur.

També en La Llavor...

Precisament per això hem volgut saber en La Llavor com pot ser una empresa més eficient i més sostenible. Ho hem preguntat a AINIA. També hi parlem de caragols. D'una granja que no només els cria, també els cuina i els porta a la seua taula.

I per descomptat, no oblidem les nostres seccions habituals: el Rebost i el Vi.

Juan Magraner

Juan Magraner

Editor 'Hoy por Hoy Matinal Comunitat Valenciana' y director del programa agroalimentario de 'La Llavor'....

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00