Sociedad
VOLEI

El CV Encamp està molt a prop de les fases d'ascens a Superlliga 2

El club no podrà organitzar-les per problemes de calendari

El CV Encamp en un partit anterior. / RTVA

Andorra la Vella

Els encampadans lideren el grup B de la Primera Nacional Espanyola amb 43 punts, set més que el Sant Martí i 9 més que el tercer, el San Roque Batán. Això fa que estiguin molt a prop per classificar-se pel play-off per segon any consecutiu.

El president-jugador, Xavi Borrego es mostra satisfet del rendiment de l'equip des que ha començat aquest 2019 i que els ha permès ser líders en solitari. Ara ja comença a pensar en la fase decisiva de la temporada i no vol que els passi com l'any passat. Malauradament no podran ser els organitzadors perquè en les dates que es disputaria el play-off d'ascens es celebra el campus de bàsquet TIM Pirineu, que ocupa gairebé tots els pavellons del país.

Ara comença una cursa per intentar buscar patrocinadors que ajuntin a finançar el viatge. Borrego també s'ha queixat del període de temps tan ampli que hi haurà entre la finalització de la lliga regular, el 23 de març i la fase final, que serà el 26 d'abril. No tenen perquè hi ha una aturada d'un mes. Per evitar que els jugadors estiguin tant de temps sense competir s'està treballant per buscar alguns partits amistosos.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00