Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 22 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Liberals, PS i SDP validen candidatures

L'A i PS no fan públiques les llistes teritorials però confirmen que hi haurà pacte a totes les parròquies on es presentin

Els integrants de la candidatura Liberal ahir després del congrés del partit /

Liberals d'Andorra, el Partit Socialdemòcrata i SDP han validat les seves candidatures aquest cap de setmana a l'espera que demà es faci la presentació oficial de les territorials als comuns i de la nacional al Govern.

Destaca en totes elles la voluntat de fer llistes paritàries.

Progressistes SDP serà present a quatre territorials: Encamp (Aaron Comella i Judith Montoro), Ordino (Felip Gallardo i Albert Granyena), Andorra la Vella (Àngel Dalmau i Meritxell Pujol) i Escaldes-Engordany (Elisabet Zoppetti i Marc Gonzalez).

La llista nacional encapçalada per Josep Roig ha apostat per la renovació i comptarà amb Sandra Cano, Olga Reyes, M.Antonia Sanchiz, Jordi Torres, Laia Moliné, Judith Vila, Martí Bayona, Victòria Broton, Daniel Pérez, Aodració Garcia, Delfí Roca, Víctor Naudi i Jaume Bartumeu.

L'A i PS van confirmar que el pacte finalment es farà en totes les territorials, fins i tot Ordino i la Massana. No obstant, no van revelar encara el nom dels candidats.

La llista de Liberals l'encapçala Jordi Gallardo i de número dos anirà Ferran Costa. Queda encara com incògnita el número set pendent de com s'acabi de tancar la llista territorial d'Ordino. A la Nacional també hi seran Eva López, Laura Mas, Eva París, Domènec Bascompte, Resma Harish Punjabi, Èric Alguacil, Letícia Teixeira, Joan Parra, Carles Diago i Maria Bringué.

Gallardo ha destacat que és una llista diversa i amb representació de diverses generacions.

Finalment Susanna Vela, secretaria general del PS, acompanyarà a Pere López al capdavant de la llista nacional Socialdemòcrata. A continuació hi trobem Judith Salazar, Jordi Font, Roger Padreny, Teresa Recasens, Rosa Maria Rechi, Maria Alaminos, Víctor Iriarte, Joao de Melo, Xavier Giró, Dipa Keswani, Rachid Cherkaoiu i Esteve López.

La formació socialdemòcrata ha optat per una llista recuperant cares conegudes del partit en combinació amb gent jove.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?