Sociedad
ELECCIONS GENERALS

Liberals, PS i SDP validen candidatures

L'A i PS no fan públiques les llistes teritorials però confirmen que hi haurà pacte a totes les parròquies on es presentin

Els integrants de la candidatura Liberal ahir després del congrés del partit / L'A

Andorra la Vella

Liberals d'Andorra, el Partit Socialdemòcrata i SDP han validat les seves candidatures aquest cap de setmana a l'espera que demà es faci la presentació oficial de les territorials als comuns i de la nacional al Govern.

Destaca en totes elles la voluntat de fer llistes paritàries.

Progressistes SDP serà present a quatre territorials: Encamp (Aaron Comella i Judith Montoro), Ordino (Felip Gallardo i Albert Granyena), Andorra la Vella (Àngel Dalmau i Meritxell Pujol) i Escaldes-Engordany (Elisabet Zoppetti i Marc Gonzalez).

La llista nacional encapçalada per Josep Roig ha apostat per la renovació i comptarà amb Sandra Cano, Olga Reyes, M.Antonia Sanchiz, Jordi Torres, Laia Moliné, Judith Vila, Martí Bayona, Victòria Broton, Daniel Pérez, Aodració Garcia, Delfí Roca, Víctor Naudi i Jaume Bartumeu.

L'A i PS van confirmar que el pacte finalment es farà en totes les territorials, fins i tot Ordino i la Massana. No obstant, no van revelar encara el nom dels candidats.

La llista de Liberals l'encapçala Jordi Gallardo i de número dos anirà Ferran Costa. Queda encara com incògnita el número set pendent de com s'acabi de tancar la llista territorial d'Ordino. A la Nacional també hi seran Eva López, Laura Mas, Eva París, Domènec Bascompte, Resma Harish Punjabi, Èric Alguacil, Letícia Teixeira, Joan Parra, Carles Diago i Maria Bringué.

Gallardo ha destacat que és una llista diversa i amb representació de diverses generacions.

Finalment Susanna Vela, secretaria general del PS, acompanyarà a Pere López al capdavant de la llista nacional Socialdemòcrata. A continuació hi trobem Judith Salazar, Jordi Font, Roger Padreny, Teresa Recasens, Rosa Maria Rechi, Maria Alaminos, Víctor Iriarte, Joao de Melo, Xavier Giró, Dipa Keswani, Rachid Cherkaoiu i Esteve López.

La formació socialdemòcrata ha optat per una llista recuperant cares conegudes del partit en combinació amb gent jove.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00