Últimas noticias Hemeroteca

Magdalenes sense farina

Al Rebost cuinem una recepta destinada als més llépols de la casa

Cuinar amb els xiquets és molt divertit i aquesta recepta els ha agradat moltíssim. L'altre dia Julia i la seua amiga Belén em van demanar fer una recepta a casa. Com va ser un “pensat i fet”, busquem en la web de unarecetaunrecuerdo els ingredients necessaris per a fer unes magdalenes amb perles de xocolate. Per sort teníem tot el necessari, així que ens vam posar a la feina.

Júlia i Belén, les dos joves cuineres del Rebost / Santiago Hernández

Em va encantar veure les seues cares d'il·lusió. Ficades en matèria, pas a pas van anar preparant la massa. Fotos, riures i la cuina un feta un desastre. El que és la neteja no és el punt més fort hehehe. A poc a poc els anirem inculcant l'hàbit de netejar. Ara hem d'aprofitar aquests moments amb els nostres fills.

Santiago Hernández

INGREDIENTS

200 gr de galletes triturades (Galetes Maria)
3 ous
75 gr de sucre
100 gr de mantega
½ sobre de llevat en pols
100 gr de perles de xocolate

Santiago Hernández

ELABORACIÓ

En primer lloc calfem el forn a 180 °C. Triturem les galetes, batem els ous i fonem la mantega. Mesclem aquests ingredients amb el sucre. Finalment, hi afegim el llevat i les perles de xocolate.

Removem fins a aconseguir una mescla homogènia. La deixem reposar 10 minuts i la vessem en els motles. La introduïm en el forn a 180 °C durant 15-20 minuts aproximadament. Deixem refredar i ja estan llestes per a menjar.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?