Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 19 de Octubre de 2019

Otras localidades

Èxit absolut de la Gala del Dia d'Andalusia de Radiolé

En menys d'una hora els oients de l'emissora més alegre van completar l'aforament de la Farga

La ciutat de L'Hospitalet de Llobregat, a Barcelona, sabia que quelcom especial anava a passar aquella nit. Les ganes de gresca i ball envoltaven el recinte de La Farga des de primera hora de la tarda. No era per menys, 15 artistes de Radiolé, es preparaven per pujar a l'escenari de les jornades del dia d'Andalusia, que aquest any la Feceal'h ha dedicat a Granada.

Passades les deu de la nit, un públic entregat va rebre amb moltes ganes a tots els artistes que enguany no s'han volgut perdre la dècima Gala del Dia d'Andalusia de Radiolé.

Els grups locals Revolución i Danilo Gabarri, van ser els encarregats de trencar el gel, tot seguit Alazán i Ríos de Gloria van tornar als escenaris amb una nova formació, Erika Leiva que tot i la seva recent maternitat, no es van voler perdre la gala, Javi Cantero qui va recordar com n'ha estat d'estimat el seu pare a la nostra terra i Somos del Sur que per primera vegada van comprovar com se celebra el Dia d'Andalusia fora de casa.

Fran Ocaña va aparèixer acompanyat per sorpresa amb el Maki, i la Rosario Mohedano, va aixecar el públic a la seva primera aparició en una gala de Radiolé a Barcelona. El Maki qui acostuma a no perdre's cap cita, va venir acompanyat per Calero, Yerai el component dels Rebujitos, els quals ens van regalar el seu art gadità en plena celebració de carnestoltes. I procedents també del Sur van tornar triomfants Ecos del Rocío, els de Rota no van trigar a baixar de l'escenari, ja que era impossible decebre als més de 7.000 assistents que amb les últimes notes de cada cançó en reclamaven una més. Així que ens van emocionar amb un bon seguit d'acapelas.

Manu Tenorio, va reaparèixer per omplir-nos de llum, amb el seu nou tema i el Paco Candela va emocionar amb les seves sevillanes i "fandangos". DeMarco Flamenco, va ser l'encarregat de tancar la gala avançant el que serà el seu nou disc, un treball esperadíssim que ja va estrenar Radiolé fa unes setmanes.

Durant tota la gala, presentada per Joaquín Hurtado i Vicente Pardo, vam estar acompanyats pels músics del grup Naranjo, que també van tenir l'oportunitat de presentar el primer senzill del seu nou àlbum, "Un paseo por los naranjos".

Des de Radiolé Barcelona, 96.0 FM, volem donar les gràcies a tots els amics que van assistir a la cita, demostrant una vegada més la seva fidelitat per Radiolé. A La FECEAL'H y a l'Ajuntament de L'Hospitalet, per seguir apostant per accions com aquesta a Catalunya, a Sonanta Marketing Cultural, per l'excel.lent producció, als nostres amics d'Agerul i Mc Donald's pel seu suport i tots els artistes que cada any reserven al seu calendari, una de les cites més importants per Radiolé. GRÀCIES DE TOT COR!


FOTOGALERIA. El dia de Andalucía a La Farga de l'Hospitalet / Radiolé

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?