Sociedad
Administración autonómica

Francina Armengol exposa la feina feta a Menorca en aquesta legislatura

La presidenta visita el recuperat Verge del Toro, signa el conveni per finançar el nou Conservatori i presenta el projecte de l'Escola d'Adults

Francina Armengol va inspeccionar les obres del Verge del Toro per a reconvertir-lo en un centre sociosanitari. / CAIB

Mahón

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha signat aquest dilluns el conveni de col·laboració per finançar la construcció del nou Conservatori de Menorca a l'antiga Sala Augusta de Maó. El Govern dels Illes Balears aportarà 4.9 milions de euros per la seva construcció mentre que els tres milions restants per culminar l'obra sortiran de l'Ajuntament de Maó i del Consell de Menorca. Aquest conservatori s'ubicarà a l'antiga Sala Augusta que disposarà de 3.000 metres quadrats útils per a la formació musical.

Però en una jornada maratoniana la presidenta Armengol també ha pogut visitar les obres que s'estan fent a l'antic hospital Verge del Toro a Maó per a que sigui un centre sociosanitari amb capacitat per a 90 llits de malalts crònics després d'una inversió de 2,7 milions d' euros en 9 mesos, en aquesta primera fase.

Armengol considera necessàries aquestes infraestructures després d'una legislatura, a l'anterior, en què no es va planificar res per al futur de l'Illa. La presidenta recorda que en deu anys el 25% de la població de l'Illa tindrà 65 anys o més i cal estar preparats amb les infraestructures necessàries.

La presidenta del Govern ha anunciat també que s'invertiran 3 milions d'euros per reformar l'interior i exterior dels Quarters de Santiago a Maó i reconvertir l'aparcament en un espai verd per a que tot el conjunt pugui albergar la nova seu de l'Escola d'Adults . En total es reformaran 2.000 metres quadrats el que permetrà al centre docent disposar de 15 aules, una biblioteca, espais per a professors i tot l'equipament necessari.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00