Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 20 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Dones i esport

Encetem la programació especial d'aquests dies amb la mirada posada al 8 de març i, avui, preguntant-nos quin camí encara queda per recórrer perquè l'esport practicat per dones tingui la mateixa repercussió i consideració que el practicat per homes.

Laura Domingo, Jasmin Uhlemann i Alba Garrote /

 

Avui, l Soroll Camp de Tarragona hem començat una setmana de programació especial al voltant del 8 de març. Amb motiu del dia Internacional de les Dones ens acostem a la experiència en primera persona de fins a 15 dones que es mouen en àmbits tant diferents com l'empresa, política, cultura, solidaritat...

Dones i Esport ens ha servit per comprovar que encara queda un bon tros de camí per recórrer a l'hora de que els esports practicats per dones assoleixin la mateixa categoria salarial i de reconeixement social i projecció als mitjans, que els esports masculins.

Ens han acompanyat de l'Insubmises Roller Derby Reus, Laura Domingo i Jasmin Uhlemann i Alba Garrote del Reus Deportiu d'hoquei femení.

També hem volgut saludar a Andrea Mazzanti que el 24 de febrer passat la van escollir com a nova presidenta del Reial Club Nàutic de Tarragona. Es converteix, així, la primera dona que presideix el club més antic del sector nàutic d'Espanya. Naixia el 1878.

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?