Sociedad
Sucesos

Mor una dona de 72 anys a Cala en Bosc per un accident de trànsit

Menava el seu cotxe quan va xocar frontalment amb un altre turisme

Els sanitaris no van poder reanimar la dona accidentada a Cala en Bosc per la gravetat de les ferides. / SER Menorca

Mahón

Una dona de 72 anys de Ciutadella és la primera víctima mortal a les carreteres de Menorca de 2019. El tràgic accident va tenir lloc aquest dimarts capvespre quan el vehicle que manava va xocar frontalment contra un altre turisme que anava en sentit contrari a l’Avinguda Circumvalació de Cala en Bosch. Els dos ocupants de l’altre cotxe van patir només ferides lleus.

Aquesta és la primera persona que mor a les carreteres de Menorca aquest 2019 tot i que un home accidentat el mes passat també va morir, però la pròpia família va reconèixer que les causes d’aquell decés van ser alienes a l’incident de trànsit.

Menorca ve d’un 2018 que va ser especialment tràgic a les carreteres illenques ja que van morir quatre persones en accident o a les 48 hores següents a la col·lisió patida que és el que reconeixen les dades oficials. A aquesta xifra es pot afegir la mort d’un jove en un accident de moto a Ciutadella que va passar-se unes setmanes a un hospital de Palma però que no va poder superar les ferides del xoc i també va acabar morint-se.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00