Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 22 de Octubre de 2019

Otras localidades

Divuit minuts inspiradors

Aquest dissabte 16 de març el Teatre Bartrina de Reus acull la 7ena edició del TEDxReus amb vuit ponents en total paritat. Ens endinsem en els continguts i en les ponències amb Elisabet Vilella d'organització i una de les 4 dones ponents, Magda Barceló.

Magda Barceló i Elisabet Vilella /

 

Participar en un TED no és sortir, improvisar un seguit de reflexions i posar-los l’etiqueta d’inspiradores i cap a casa. Tot el contrari. Magda Barceló ja fa dies que treballa en la xerrada que oferirà aquest dissabte al Teatre Bartrina de Reus al voltant de la idea de com cada persona pot trobar un propòsit a la vida. Ella explica que en la seva feina com a coach individual o d’empreses hi ha una part que es prepara al mil·límetre i una altra per a la improvisació per tal de ser flexible i respondre segons requereixi la situació. En canvi un TED és una xerrada de 18 minuts, tancada i treballada al detall. De fet Barceló ens oferirà un resum del que serà el seu llibre que veurà la llum el pròxim mes d’octubre.

També als nostres estudis, Elisabet Vilella d’organització. Qui ha posat èmfasi en la gran presència territorial que tenen els ponents d’aquesta edició que arriba sota el nom d’‘Orígens’. Es farà aquest dissabte 16 de març de les 16hs a les 20hs i Vilella També destaca els dos tipus de preus de l’entrada per la voluntat de facilitar l’accés a la gent jove.

Més informació a : https://www.tedxreus.com/

                                https://magdabarcelo.com/

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?