Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 21 de Octubre de 2019

Otras localidades

Surt a licitació el projecte del nou Conservatori de Música de Menorca

Les obres de reforma de la Sala Augusta podrien començar després de l'estiu

Així serà l'accés al nou Conservatori de Menorca. /

L’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) ha licitat aquest dimarts la primera fase del projecte per a la construcció del Conservatori Professional de Música de Menorca. Aquest projecte recupera un espai històric i millora l’oferta educativa musical de Menorca.

Aquesta fase del projecte ha sortit a licitació per 6.411.620 euros i és la primera fase d’una rehabilitació que està pressupostada en 7,9 milions d’euros.
El projecte d’ubicació del nou conservatori a la Sala Augusta inclou la rehabilitació integral de l’edifici i la nova construcció a espais disponibles dins el solar i un solar adjacent. El nou edifici tindrà tres plantes (planta baixa, semisoterrani i soterrani). En total, amb la inclusió del nou auditori, la superfície útil construïda serà de gairebé 3.000 m2 (2.955 m2).

El Conservatori serà un edifici modern i accessible en què es combinarà de manera integrada l’edifici existent amb la modernitat de les noves estructures que l’acompanyaran.

En total, la reforma i rehabilitació de la Sala Augusta tendrà un cost total de 7.899.068,96 €. La Conselleria d’Educació i Universitat avança l'import de licitació i, posteriorment, el Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Maó fan efectiva la seva aportació en distints terminis. Així el Govern inverteix 4.931.113 €, l’Ajuntament de Maó, 1.500.000 € i el Consell Insular de Menorca, 1.467.955 €.

Les tres administracions podran fer un ús compartit de l’auditori d’aquest edifici, de manera que aquestes instal·lacions —que romandran de titularitat municipal— esdevinguin un equipament cultural de la ciutat de Maó i del conjunt de l’illa de Menorca, i es pugui destinar la sala de l’auditori com a sala multifuncional apta per dur a terme conferències, cursos i jornades.

Si tot es desenvolupa segons els terminis prevists, les obres de reforma es podrien iniciar després de l'estiu.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?