Últimas noticias Hemeroteca

, 14 de de 2019

Otras localidades

Els barris de Reus

Conversem amb Marcos Massó sobre l'estat de salut de les associacions veinals i la situació dels barris en matèria de pisos ocupats i inseguretat

Marcos Massó als estudis de Ràdio Reus /

 

Marcos Massó és el nou President dela Federació d'Associacions de Veïns de Reus i amb ell hem volgut fer un retrat de com veu ell la situació dels barris de Reus.

Massó avisa de seguida que cada barri és un món i aquí és on hem abundat en el concepte de sentiment de propietat en aquella zona concreta de la ciutat. També ens ha parlat de com s'aborda la problemàtica de l'ocupació de pisos i la sensació d'inseguretat en alguns barris concrets de Reus. 

Mássó ve de ser punta de llança de l'Associació de Veïns del Golf Aigüesverds, i ha tingut participació activa en la política local fins al darrer mandat. Entre els anys 2011 i 2015 va ser regidor de Medi Ambient de Reus pel Partit Popular, aleshores soci de govern de CiU. Les eleccions de l'any 2015 van deixar Massó a les portes d'entrar al plenari, i és que ocupava el tercer lloc d'una llista del PP que va treure dos regidors.

Entra, com ja hem explicat, com a nou president de la Federació d'Associacions de Veïns de Reus (FAVR) pels pròxims quatre anys, en substitució de Valentín Rodríguez (8 anys al càrrec).

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?