Sociedad
INTERPOL

Detenen a Espanya un home acusat a Andorra de robar en joieries del país

Els fets es remunten a finals de l'any passat quan entre l'1 d'octubre i el 3 de desembre dues joieries van alertar de diversos robatoris de rellotges d'alta gamma valorats en 47.100 euros

Arxiu ANA

Andorra la Vella

Detenen a Espanya un home buscat per les autoritats andorranes acusat de robar en joieries del país.

La policia d'Andorra va ser informada ahir per part de l'Interpol de l'empresonament d'un fugitiu buscat pel Principat des del 31 de gener i al qual se li havia activat l'alerta vermella d'ordre de detenció internacional emesa per la Batllia.

Els fets es remunten a finals de l'any passat quan entre l'1 d'octubre i el 3 de desembre dues joieries van alertar al cos d'ordre que havien estat víctimes d'un robatori de rellotges d'alta gamma per part d'un home valorats en 47.100 euros. Arran de les denúncies van efectuar un seguit d'investigacions en els establiments, en els quals es van recuperar indicis per poder identificar el presumpte autor. Després dels estudis efectuats pel departament centífic van ser traslladats a l'Interpol. Al cap de pocs dies, diversos països van facilitar la identitat de la persona i van informar que tenia nombrosos antecedents a Europa per fets similars. Habitualment s'identificava amb identitats falses.

El detingut es tracta d'un ciutadà no resident de 42 anys i que està empresonat a Las Palmas de Gran Canaria. La policia ha procedit a informar a l'autoritat judicial de la seva detenció i des d'aleshores es disposa d'un termini màxim de 40 dies per formalitzar l'extradició. A Andorra se l'imputa un delicte de furt major.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00