Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 21 de Octubre de 2019

Otras localidades

El GOB entra en campanya

Els ecologistes presenten un document amb més de 100 propostes pels partits polítics de cara a les eleccions municipals, insulars i autonòmiques

El GOB presenta les seves propostes de cara a les eleccions. /

El grup ecologista GOB ha elaborat un document de més de 100 punts per a que els partits polítics incorporin aquestes propostes als seus programes electorals de cara a les eleccions autonòmiques i locals del proper 26 de maig. Entre les mesures que es demanen hi ha concloure el Pla Insular de costa, mantenir el paisatge com a valor fonamental de l’economia illenca, fer polítiques d’estalvi energètic i afrontar el problema dels recursos hídrics, entre d’altres. 

Aquest document es vol difondre àmpliament entre les formacions polítiques per a que prenguin bona nota del que diu i ho incloguin als seus programes electorals. Per ara s'ha publicat a les xarxes socials, però el GOB també té previst enviar-lo a totes les formacions i estan oberts a reunir-se amb elles per exposar les seves raons.

El document està estructurat en quatre grans blocs: ordenació territorial, recursos, activitats econòmiques i participació ciutadana.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?