Últimas noticias Hemeroteca

El GOB entra en campanya

Els ecologistes presenten un document amb més de 100 propostes pels partits polítics de cara a les eleccions municipals, insulars i autonòmiques

El GOB presenta les seves propostes de cara a les eleccions. /

El grup ecologista GOB ha elaborat un document de més de 100 punts per a que els partits polítics incorporin aquestes propostes als seus programes electorals de cara a les eleccions autonòmiques i locals del proper 26 de maig. Entre les mesures que es demanen hi ha concloure el Pla Insular de costa, mantenir el paisatge com a valor fonamental de l’economia illenca, fer polítiques d’estalvi energètic i afrontar el problema dels recursos hídrics, entre d’altres. 

Aquest document es vol difondre àmpliament entre les formacions polítiques per a que prenguin bona nota del que diu i ho incloguin als seus programes electorals. Per ara s'ha publicat a les xarxes socials, però el GOB també té previst enviar-lo a totes les formacions i estan oberts a reunir-se amb elles per exposar les seves raons.

El document està estructurat en quatre grans blocs: ordenació territorial, recursos, activitats econòmiques i participació ciutadana.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?