Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 17 de Octubre de 2019

Otras localidades

CATALUÑA CATALUÑA Declaración institucional de Quim Torra por los disturbios

Menorca busca sinèrgies dels sectors públic i privat pel turisme

Unes 80 persones es troben al Consell per conèixer el SET

Unes 80 persones participen aquest dijous a la reunió dels SET a Maó. /

El Consell de Menorca acull aquest dijous una trobada per cercar una major cooperació entre el sector privat i les administracions en matèria turística. La Fundació Foment del Turisme de Menorca promou, amb la col·laboració de l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears, la convocatòria d’una jornada informativa sobre els Segments Estratègics Turístics. Aquests SET són aliances que es constitueixen entre prestadors de serveis i institucions públiques per a desenvolupar productes turístics amb valor afegit. Es plantegen com a meses de feina públic-privades on poder definir estratègies i planificar accions que permetin millorar la competitivitat turística de les Illes Balears.

La trobada d’aquest dijous és només una primera passa tot i que les iniciatives conjuntes ja es van fent des de fa temps.

En total s’ha impulsat a Balears la creació dels següents Segments Estratègics Turístics: gastronomia, turisme actiu, cultura, ecoturisme, turisme esportiu, salut, luxe i turisme de congressos.

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?