Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 17 de Octubre de 2019

Otras localidades

Quan el silenci se sent com una traïció

Joaquim Nadal, un dels polítics més rellevants dels últims 30 anys a Catalunya es va donar de baixa del PSC el 2015. No veia amb bons ulls la posició del partit respecte el procés. Ens presenta un llibre crític amb tots els actors que han intervingut en el procés i que l'han dut en el punt en el que es troba ara. Nadal, però, fa propostes per desencallar la situació.

Joaquim Nadal als estudis de SER Tarragona /

 

Passa pels nostres estudis Joaquim Nadal, ens presenta el seu llibre Catalunya Mirall Trencat que posa altre cop a l’arena pública un dels polítics més prolífics i de raça que ha donat el nostre país. Incombustible alcalde de Girona, diputat al parlament, conseller al govern català, va ser un d’aquell nodrit i significat nombre de militants del PSC que es van anar donant de baixa a mesura que avançava el procés.

 

Quatre anys més tard trenca el seu silenci perquè segons apunta a l’introit del llibre per ell callar era ser més traïdor que dir el que es pensa en veu alta. Nadal torna amb un llibre dietralment oposat a la seva capacitat de dialèctica: breu. Amb cent i poques pàgines, ens fa una anàlisi històrica de perquè hem arribat on hem arribat i es mostra crític amb tots aquells polítics, a banda i banda, que considera que han provocat una gran quantitat d’oportunitats perdudes per dur el procés fins a un port raonable i satisfactori per a tothom.

 

Amb Nadal també parlem del nostre territori. D’Àrea Metropolitana i Regió del Coneixement.

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?