Sociedad
TEATRE

La volta al món amb quatre actors

Manuel Barrosso i Benjamín Miguel ens proposen un viatge pel clàssic de Jules Verne en format teatral al Teatre Bravium de Reus. Quatre actors interpreten els personatges principals d'un muntatge esquitxat d'humor i pensat per a tota la família.

Benjamín Miguel i Manuel Barroso / Jordi Cartañá

La Volta al Món en Vuitanta dies amb quatre actors

28:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000060285/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

Actors de raça, primer s’escrivien els seus propis muntatges. Amb el temps van saber trobar el filó dels grans clàssics per a un públic familiar i/o escolar. Obres carregades de valors com la Illa del Tresor o el muntatge que ens ocupa: La volta al món en vuitanta dies.

La proposta que ens fan aquest cap de setmana al Teatre Bravium dissabte i diumenge a les 18:30hs passar per la història que coneixem tots. La de Phileas Fogg, que entoma el repte per una qüestió d’honor de fer la volta el món en molts pocs dies. Pel camí coneixeran tota mena de personatges i passaran per situacions inversemblants. Situacions que en mans d’aquesta companyia ja avisem que pot passar de tot.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00