Sociedad
Turismo

Menorca capta l'atenció dels francesos

La demanda obliga a avançar les connexions aèries amb París al 2 d'abril

Menorca genera molt d'interès entre la societat francesa com a destí turístic eco-responsable. / FFTM

Mahón

La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) ha participat aquesta darrera setmana a dues de les fires turístiques més importants de França: el Salon Mahana de Lyon (8-10 de març) i el Salon Destinations Nature de París (14-17 de març). D’aquesta manera, la FFTM prossegueix la seva acció promocional per enfortir la marca Menorca als principals mercats emissors europeus, entre els quals el francès ocupa un lloc prioritari.

L’interès en aquest mercat, que ha passat de ser residual a ocupar la quarta posició en poc més d’un lustre, resideix en tres aspectes clau: la qualitat que caracteritza una part de la seva demanda, la capacitat de desestacionalització que té i el gran potencial de creixement que se li pressuposa, aspecte directament relacionat amb la diversificació dels fluixos turístics que marca bona part de l’estratègia promocional de la FFTM.

L’afluència de visitants registrada a les fires de Lyon i París ha confirmat el gran interès que Menorca desperta entre els francesos. Camí de Cavalls, platges, allotjament i gastronomia han centrat bona part de les sol·licituds d’informació realitzades per un públic especialment conscienciat amb el medi ambient i, en alguns casos, coneixedor de l’illa i de la seva condició de Reserva de Biosfera.

El fet que el Salon Destinations Nature sigui una fira especialitzada en natura, esport i oci alternatiu i que el Salon Mahana també hagi enfocat l’actual convocatòria a aquest tipus de demanda, més pròxima als viatges eco-responsables, ha propiciat que Menorca, per les seves característiques naturals i la seva idiosincràsia, hagi despuntat entre les destinacions del Mediterrani occidental.

A partir del 2 d’abril, Menorca incorporarà a la seva xarxa de connexions aèries dues capitals europees més: Berlín i París. La primera, connectada per easyJet, i la segona per Vueling, que operarà dos vols setmanals entre l’aeroport menorquí i París – Charles de Gaulle.

Vueling, però, no serà l’única companyia que connecti l’illa amb la capital francesa aquesta primavera. L’altra serà Transavia, que entra per primera vegada amb una ruta amb l’aeroport París Orly i una freqüència de dos vols setmanals a partir del 20 d’abril, data en què també començarà a operar el vol entre Menorca i Amsterdam.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00