Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 16 de Octubre de 2019

Otras localidades

Recordant a Gabriel Ferrater

Aquest divendres al vespre a la Vila del Llibre de Montblanc trobarem un recital poètic sobre la obra del poeta reusenc amb motiu dels 50 anys de la publicació de la obra completa d'aquest autor.

Andrés Noarde, Xavier Miró i Daniel Llandrich /

 

Fa 25 anys s'estrenava a Barberà de la Conca 'In Memoria' un espectacle que ara recupera, per primera vegada, Montblanc. Es tracta un recital poètic musical que narra totes les petites grans històries que amaguen els relats poètics del reusenc Gabriel Ferrater. Al darrera tenim una altra efemèride i és que amb motiu del 50è aniversari de la publicació completa del poeta, "Les dones i els dies" (1968), Xavier Miró decideix recuperar una obra que ja va fer a Barberà de la Conca el 1994 amb el suport musical d'Andrés Noarde i que en aquesta ocasió s'hi suma, també a la guitarra, Daniel Llandrich. Els poemes escollits pel recital parlen de la Guerra Civil, l'exili, la llibertat, la joventut, el pas del temps o l'amor en un temps on, potser, aquestes barreges eren intel·ligibles.

D'aquell recital de fa 25 anys, del d'aquest divendres, de Ferrater i de com ho han musicat tot plegat en parlem a l'entrevista que us adjuntem. Qui ho vulgui viure en directe, el recitarl tindrà lloc a les 20:30h al Centre Cultural Sant Jordi de Montblanc, amb aforament limitat.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?