Sociedad
Nuevas tecnologías

Decelera Menorca tria els seus finalistes

De les 497 start ups que es van presentar n'han de quedar 25 per a l'encontre que començarà al maig a l'illa

Durant dues setmanes diferents experts estudiaran i aconselleran als impulsors d'aquests petits negocis com crèixer. / Decelera Menorca

Mahón

Gairebé 500 empreses de noves tecnologies acabades de crear s'han inscrit a Decelera Menorca, el projecte que permet a aquests emprenedors parar durant dues setmanes  per a que ulls experts analitzen les seves propostes i els aconsellin sobre com enfocar el seu futur. 

Decelera Menorca començarà el proper 24 de maig. En aquests moments els organitzadors estan seleccionant les 25 millors propostes d'un total de 497 que es van presentar. Això suposa un increment del 44% respecte a l'anterior edició que encara es va realitzar sota el nom de Menorca Millenials. Marcos Martín, portaveu de decelera Menorca explica com aquest èxit els ha sorprès en arribar a llocs remots. les propostes els han arribat de 78 païssos diferents.

A destacar que el 95% dels projectes innovadors presentats estan alineats amb els Objectius de Sostenibilitat de l'ONU. Això es tradueix en contribuir a millorar la salut i el benestar dels ciutadans, a impulsar ciutats sostenibles, a generar ocupació decent o a reduir la desigualtat entre d'altres. L'èxit de l'empresa ha portat els organitzadors a celebrar altres edicions en el mateix any lluny de l'illa, a Mèxic.

En les primeres jornades, els startup heroes identifiquen les claus per generar valor afegit. En la segona fase, s'enfoquen en els seus projectes i equips mitjançant trobades relaxats amb els experience makers i al final tenen lloc reunions individuals amb potencials inversors per aconseguir finançament.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00