Sociedad
SOCIETAT

Córrer contra l'Alzheimer

Aquest diumenge 31 de març arriba al centre de Reus la segona edició de la cursa 'Herois per l'Alzheimer'. Amb Fèlix Oliva parlem del certàmen d'aquest any i també del futur centre per malalts i familiars pioner a Catalunya.

Cedida

Reus

Ja fa dies que la Segona edició de La Cursa Grup Oliva “Herois per l’Alzheimer” és tot un èxit perquè ja s’han venut tots els dorsals per participar-hi. Hi ha marge per adquirir el dorsal solidari a 5€ o també fer-hi acte de presència.

Córrer pels malalts d'Alzheimer

21:55

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000060681/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Amb Fèlix Oliva hem comprovat les dificultats que hi ha en la organització d’una cursa com aquesta però que sobre el terreny resulta tot més fàcil per la participació desinteressada de molta gent que la fa possible.

El recorregut és el mateix que el de l’any passat i la samarreta que s’adjunta en el pack de regal continua sent de primera qualitat. Es preveu repetir l’èxit d’una iniciativa que neix a partir de l’experiència personal dels germans Oliva. La seva mare té Alzheimer i tots els germans de seguida van dir que si a la proposta que els va fer la seva germana d’obrir un centre a Reus per a les persones i els familiars que pateixen la malaltia.

Aquest divendres el Conseller de Sanitat posarà la primera pedra i, avui, Oliva ja ens ha avançat alguns detalls de les funcions, serveis i terminis d’obres del que serà un espai pioner a Catalunya.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00