Sábado, 19 de Junio de 2021

Otras localidades

PRESUMPTE DELICTE

Denunciat el president de la cooperativa La Olivarera del Baix Ebre per falsedat documental

La denúncia contra Hilari Curto, el president, l'ha presentat al jutjat de Tortosa un soci de la cooperativa

Denunciat el president de la cooperativa La Olivarera del Baix Ebre per falsedat documental

Cedida

El president de la Cooperativa La olivarera del Baix Ebre, Hilari Curto, ha estat denunciat per falsedat documental per un dels socis de la Cooperativa, qui l'acusa d'amagar l'estat dels comptes i la documentació.

Curto és també coordinador territorial de la Unió de Pagesos a les Terres de l'Ebre. La denúncia s'ha presentat al jutjat d'instrucció número 5 de Tortosa.

Segons ha pogut conèixer aquesta emissora, la cooperativa, amb seu a Camarles, porta des del 2015 sense dipositar els comptes anuals, el que ha provocat un bloqueig i ha impedit que se'n renovi el consell Rector.

La cooperativa també té deutes amb la seguretat social que ascendirien fins a més de 4.000 euros i la denuncia alerta que no s'està pagant el salari als treballadors.

També a la denúncia es detalla que l'última auditoria que s'ha fet data de 2014 i que el document presenta presumptes irregularitats, com per exemple una manca d'anotacions o que s'hauria tapat el nom i les dades de contacte de l’auditor amb 'típex'.

El denunciant ha explicat a aquesta emissora que des de fa més d’un any ha intentat reclamar a Curto dades de pagaments, préstecs i l'estat dels comptes, però el president li donava llargues o no li facilitava.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?