Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 19 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Palafrugell tanca el clavegueram al xalet del Golfet

L'Ajuntament s'ha quedat la fiança del promotor perquè no ha urbanitzat el carrer

Vista aèria del xalet /

L'Ajuntament de Palafrugell para els peus al promotor del polèmic xalet del Golfet, construït a tocar del penya-segat de la cala. El govern li ha tallat el clavagueram. A més, l'ajuntament s'ha vist obligat a urbanitzar el carrer... unes obres que havia de fer el propietari. Per fer el carrer, l'ajuntament agafarà la fiança que havia dipositat el promotor del xalet.

El cas està als jutjats, però mentrestant el govern diu que el promotor ha de seguir complint totes les seves obligacions. Per començar, l'ajuntament ha agafat els 60 mil euros que el promotor havia dipositat com a fiança. I li reclamarà 30.000 més al propietari.

Utilitzarà aquests diners per pagar les obres per fer el carrer del xalet, que havien de fer els mateixos promotors. A més, li han tallat el clavagueram perquè el propietari s'hi havia connectat sense permís, travessant el talús del carrer Castellet i fent una rasa fins arribar a la xarxa del claveguerem. Ho ha anunciat l'alcalde de Palafrugell Josep Piferrer en una entrevista a Ràdio Girona.

El xalet de la cala del Golfet és un dels projectes que fa més anys han denunciat els ecologistes de la Costa Brava. Està construït a tocar d'un penya-segat i a pocs metres de l'espai natural del Cap Roig.

L'associació Salvem el Golfet va presentar fa tres anys un contenciós als jutjats i, de fet, la vista oral es va fer fa una setmana. També està als jutjats el contenciós de la Generalitat contra les llicències de l'ajuntament.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?