Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 14 de Octubre de 2019

Otras localidades

El Pi presenta una llista integradora al municipi des Castell

Es tracta d'una candidatura molt variada i amb persones que formen part de diverses comunitats del municipi

Florencio Conde amb la resta de la seva llista /

Florencio Conde ha donat a conèixer la llista completa d’El Pi a l’Ajuntament des Castell que ell encapçala. Es tracta d’una candidatura molt variada i amb persones que formen part de diverses comunitats del municipi, les quals participen activament en l’elaboració del programa electoral de cara a les properes municipals.

El nombre dos l’ocupa Teresa Simonet Pons, que forma part de l’executiva balear d’El Pi com a vocal de Menorca i es presenta també a la llista del Congrés dels Diputats, en sisè lloc. El tercer lloc de la candidatura és per José Manuel Cantallops Pons.

En un comunicat remès per la formació, la resta de la llista “joves valors, membres de la comunitat marroquí molt integrats en el dia a dia del poble, membres de la comunitat anglosaxona i també representants carismàtics i ben valorats del sectors educatiu i del sector turístic, a més dels components de la Junta Local de Proposta per les Illes. Tots ells amb moltes ganes de donar una passa més i fer feina per Es Castell de la mà de Florencio Conde.”

La llista completa, que es presentarà en un acte públic dissabte dia 13 a les 18 hores a Es Soleiet (S’Esplanada des Castell), és la següent:

- Florencio Conde Camarós

- Teresa Simonet Pons

- José Manuel Cantallops Pons

- Natalia Cazorla Samaniego

- Mohamed Amghar El Mourabit

- José Cabrera Ruiz

- Jovanna Gómez Lorenzo

- Sergio Nájera Calvo

- Victoria Coll

- Francisco Martínez Rodríguez

- Teresa Mercadal Conde

- Sarah Fletcher

- Irene Coll Florit

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?