Últimas noticias Hemeroteca

El secret és al cor

Avui obrim un fil de conversa al voltant del pa de cada dia. Literal. Xavier i Tomàs Pàmies Sistaré han guanyat la Llesca d'Or de Catalunya un concurs de tast a cegues en el que també ha rebut menció especial el Forn i Pastisseria Huguet. Amb Ramón de la Fuente i els germans Sistaré mirem de treure l'entrellat de perquè es fa tant bon pa a Reus.

Ramon de la Fuente i Xavier i Tomàs Pàmies Sistaré /

 

Passen pels nostres estudis els germans Xavier i Tomàs Pàmies Sistaré. Llesca d'Or de Catalunya o el millor pa segons els mateixos forners que van atorgar, en una cata a cegues, el primer premi a aquests forners reusencs. També van reconèixer el pa del Forn i Pastisseria Huguet. D'aquí que a banda dels germans Sistaré, ens acompanya en Ramon de la Fuente.

Primer Premi per Forn Sistaré / Jordi Cartañá

Bou de Reus fet amb xocolata de Forn i Pastisseria Huguet / Jordi Cartañá

Amb tots tres ens hem preguntat fins a quin punt és casualitat que dos dels millors pans de Catalunya siguin de Reus. I ens han respost que el secret està en la base. D'entrada en la farina que prové de la Conca. I aquí hem aixecat la cella perquè un altre forn reconegut ha sigut el de Cal Tullet de l'Espluga de Francolí.

En un bon pa i entren molts elements en joc, i quan els hem preguntat si el que fan ells és més car, ens han respost que la pregunta a fer-nos és : Perquè els altres són tant barats?. Què tenen? O que no tenen?.

També ens hem interessat per l'especialització de pastisseria de Can Huguet i per l'ADN, la cafeteria amb un any de vida del Forn Sistaré.

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?