Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 22 de Octubre de 2019

Otras localidades

El secret és al cor

Avui obrim un fil de conversa al voltant del pa de cada dia. Literal. Xavier i Tomàs Pàmies Sistaré han guanyat la Llesca d'Or de Catalunya un concurs de tast a cegues en el que també ha rebut menció especial el Forn i Pastisseria Huguet. Amb Ramón de la Fuente i els germans Sistaré mirem de treure l'entrellat de perquè es fa tant bon pa a Reus.

Ramon de la Fuente i Xavier i Tomàs Pàmies Sistaré /

 

Passen pels nostres estudis els germans Xavier i Tomàs Pàmies Sistaré. Llesca d'Or de Catalunya o el millor pa segons els mateixos forners que van atorgar, en una cata a cegues, el primer premi a aquests forners reusencs. També van reconèixer el pa del Forn i Pastisseria Huguet. D'aquí que a banda dels germans Sistaré, ens acompanya en Ramon de la Fuente.

Primer Premi per Forn Sistaré / Jordi Cartañá

Bou de Reus fet amb xocolata de Forn i Pastisseria Huguet / Jordi Cartañá

Amb tots tres ens hem preguntat fins a quin punt és casualitat que dos dels millors pans de Catalunya siguin de Reus. I ens han respost que el secret està en la base. D'entrada en la farina que prové de la Conca. I aquí hem aixecat la cella perquè un altre forn reconegut ha sigut el de Cal Tullet de l'Espluga de Francolí.

En un bon pa i entren molts elements en joc, i quan els hem preguntat si el que fan ells és més car, ens han respost que la pregunta a fer-nos és : Perquè els altres són tant barats?. Què tenen? O que no tenen?.

També ens hem interessat per l'especialització de pastisseria de Can Huguet i per l'ADN, la cafeteria amb un any de vida del Forn Sistaré.

 

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?